Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Στη Σκιάθο για την επέτειο του «ΟΧΙ» ο Πάνος Καμμένος

Η περιοδεια του στην Μαγνησία θα είναι τριήμερη, από τις 26, όπου θα εγκαινιάσει τα γραφεία του κινήματος στον Βόλο και θα έχει συναντήσεις με φορείς, έως τις 28, όπου θα μεταβεί στη Σκιάθο

Στην Μαγνησία θα βρίσκεται από την Παρασκευή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, πραγματοποιώντας τριήμερη περιοδεία, στην κορύφωση της οποίας θα μεταβεί στο νησί του Παπαδιαμάντη, ώστε να παραστεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ».

Τον κ. Καμμένο θα υποδεχτεί η μόνη Θεσσαλή Βουλευτής του κόμματος, η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή το απόγευμα στις 7.00, στα εγκαίνια των γραφείων του κινήματος στο Βόλο, στον οποίο θα παραμένει ώστε το Σάββατο να πραγματοποίησει σειρά συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς του Νομού.

Η αναχώρησή του από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας αναμένεται την Κυριακή, ανήμερα δηλαδή της επετείου του «ΟΧΙ», όπου θα παρασταθεί στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο λιμάνι της Σκιάθου, από όπου το απόγευμα θα επιστρέψει για την Αθήνα αεροπορικώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...