Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Τρικαλινοί πολύτεκνοι στα… κάγκελα!

Επισκέφτηκαν τους βουλευτές και έστειλαν επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά…

Στις συναντήσεις που είχαν το πρωί του Σαββάτου... εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα νέα μέτρα και ζήτησαν στήριξη προς την πολύτεκνη οικογένεια. Ο Σύλλογος κοινοποίησε και το υπόμνημα, το οποίο έχει αποσταλεί και προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Συντελείται, με ταχύτατους ρυθμούς, πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας, που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια την πατρίδα μας σε λίγα χρόνια να καταντήσει μία χώρα γερόντων κι αυτών εξαθλιωμένων και τους Έλληνες ν’ αποτελούν μία μικρή μειοψηφία στον τόπο τους» αναφέρεται μεταξύ άλλων, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Στέλιος Λάσκος στάθηκε ιδιαίτερα στην περικοπή των επιδομάτων, του νέου φορολογικού συστήματος που θα επιφέρει νέα βάρη στις πλάτες των πολυτέκνων, του επιδόματος θέρμανσης και των μεταγραφών σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στα αιτήματα του Συλλόγου συμπεριλαμβάνονται:
Επαναφορά του αφορολόγητου ορίου για τους πολυτέκνους με τέσσερα προστατευόμενα μέλη στο ποσό των 25.500 ευρώ, που είχε θεσπισθεί με τον Ν. 384223-4-2010 και σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον στο ποσό των 23.000 ευρώ, που θεσπίσθηκε με τον ν. 39861-7-2011, να παύσει η εξοντωτική αυτή φορολογική επιδρομή κατά των πολυτέκνων.

Να επανέλθει το καθεστώς των μετεγγραφών από εφέτος για τα παιδιά των πολυτέκνων.

Να παύσει η κυβέρνηση να θέτει στην ίδια κατηγορία τους πολυτέκνους με τους αγάμους, αφού σε όλα τα μέτρα, που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα, ο πολύτεκνος έχει την ίδια μεταχείριση με τους αγάμους.
www.trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...