Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Συνελήφθη 50χρονη στο Βόλο, ως μέλος διεθνούς κυκλώματος human trafficking


Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Βόλο, μετά από σήμα που έφτασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας από... τα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα, μία 50χρονη γυναίκα, ως μέλος διεθνούς κυκλώματος human trafficking.

Η γυναίκα, που σύμφωνα με πηγές του e-Volos.gr, είναι λατινοαμερικανικής καταγωγής με ελληνική ωστόσο υπηκοότητα, καθότι παντρεμένη με Έλληνα, έχει οδηγηθεί ήδη στην Αθήνα, όπως συμβαίνει και με δεκάδες ακόμα συλληφθέντες σε ολόκληρη την χώρα, στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η γιγαντιαία επιχείρηση διενεργείται από τη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, στην οποία μάλιστα συνδράμουν τόσο αμερικανικές και ισπανικές αρχές, όσο και η Europol.

Πρόκειται για ένα ίσως από τα μεγαλύτερα κυκλώματα σωματεμπορίας, με τα πλοκάμια του απλωμένα από την Τουρκία και την Ελλάδα μέχρι και την Ισπανία, το οποίο εμπορεύεται γυναίκες, με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, προωθώντας τες στην πορνεία.

Αναμένονται αρκετές ακόμα συλλήψεις, όπως φυσικά και η επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...