Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Συγκίνηση για τον θάνατο γνωστού επιχειρηματία στη ΜΕΘ!

Η ιστορία του επιχειρηματία είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία - Χαροπάλευε 6 μήνες σε νοσοκομείο, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει...

Πολύμηνη μάχη να κρατηθεί στη ζωή έδωσε ο 42χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του με αυτοπυροβολισμό, μπροστά από την επιχείρηση μαρμάρων που διατηρούσε, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία του χωριού. Εξι μήνες αργότερα, όμως, ο 42χρονος δυστυχώς υπέκυψε στο κρεβάτι της ΜΕΘ.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω χρεών Η απόπειρα αυτοκτονίας του 42χρονου είχε συγκλονίσει, καθώς επέλεξε να κόψει το νήμα της ζωής του, σε δημόσιο χώρο και μπροστά στα πανικόβλητα μάτια γνωστών του ανθρώπων στο Σέσκλο. Τα χρέη που δημιουργήθηκαν από την επιχείρηση μαρμάρων και στα οποία δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει φαίνεται ότι ήταν εκείνα που όπλισαν το χέρι του, στις 17 Ιανουαρίου 2013.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, ο νεαρής ηλικίας επιχειρηματίας προσπάθησε να θέσει τέλος στη ζωή του με αυτοπυροβολισμό. Δεν επέλεξε, όμως, να κρύψει την πράξη του. Αντίθετα μέρα-μεσημέρι έβγαλε την κυνηγετική καραμπίνα από το φορτηγάκι του και την έστρεψε πάνω του πυροβολώντας, μπροστά στα μάτια κατοίκων του Σέσκλου.

Ο 42χρονος αιμόφυρτος και με σοβαρότατο τραύμα στην κοιλιακή χώρα, όπου έστρεψε την κάνη του όπλου του, είχε διακομισθεί στο Νοσοκομείο Βόλου. Υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και εισήχθη για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου χθες (26-07-2013) κατέληξε, προκαλώντας σπαραγμό στους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...