Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

"Βεντέτα" και... αστυνομικές ενισχύσεις στην Καλαμπάκα!

Δυο γνωστές οικογένειες επιχειρηματιών της περιοχής ήρθαν στα χέρια και κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα έπειτα από... τροχαίο ατύχημα στο Καστράκι!

Σύμφωνα με πληροφορίες τουtrikalavoice.gr αφορμή για τον μεγάλης έκτασης καυγά, ο οποίος ξεκίνησε σε κεντρικό μαγαζί της πόλης και συνεχίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα (όπου μάλιστα χρειάστηκε να φτάσουν ενισχύσεις της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. από τα Τρίκαλα!!!), αποτέλεσε η εκτροπή μιας μοτοσυκλέτας το απόγευμα της Παρασκευής στο ύψος του Καστρακίου.

Ο νεαρός που την οδηγούσε κατέληξε με ράμματα στο Κέντρο Υγείας κι ύστερα στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Ωστόσο συγγενείς του έμαθαν πως το παιδί δεν έπεσε μόνο του, αλλά... το έκλεισαν άλλοι γνωστοί Καλαμπακιώτες με το αυτοκίνητο και έχασε την ισορροπία του.

Έφτασαν σε κεντρικό μαγαζί της Καλαμπάκας και επιτέθηκαν στους... άλλους συγγενείς και κατέληξαν τελικά όλοι μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα (με τα μέλη της κάθε φαμίλιας να ενισχύονται συνεχώς)!... Τα πνεύματα δεν ηρέμησαν ούτε εκεί και προκειμένου να μην έχουμε τίποτα χειρότερα κλήθηκαν αστυνομικές ενισχύσεις από τα Τρίκαλα.

trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...