Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Σύλληψη 43χρονου Τρικαλινού για απάτη

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην περιοχή της Φαρκαδόνας Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 43χρονος Τρικαλινός για... απάτη σε βάρος ηλικιωμένης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr χθες περίπου στις το πρωί ο 43χρονος E.K., εισήλθε στην οικία 83χρονης Τρικαλινής στο Πετρωτό και προσποιούμενος γνωριμία με τον γιο της και ότι είναι Ασφαλιστής του ΟΓΑ, την έπεισε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ, για δήθεν εξόφληση οφειλής που είχε ο γιος της στον ΟΓΑ.

Στη συνέχεια, ο συλληφθείς επιβιβάστηκε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όταν η 83χρονη συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα απάτης, κατήγγειλε στην Αστυνομία το συμβάν και οι Αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα, διενεργώντας εκτεταμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον 43χρονο λίγη ώρα αργότερα και να τον προσαγάγουν στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας, όπου και τον συνέλαβαν, αφού προηγουμένως αναγνωρίσθηκε από την 83χρονη.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με την 83χρονη να επιμένει ότι πρόκειται για το άτομο που την εξαπάτησε και το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο να επιβάλει την ποινή φυλάκισης 6 μηνών εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα και τον 43χρονο να ασκεί έφεση επί της δικαστικής αποφάσεως και να αφήνεται ελεύθερος.
trikalanews.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...