Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Βόλος: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που τραυμάτισαν Γερμανό τουρίστα

Η ΕΛ.ΑΣ έχει «ταυτοποιήσει» και αναζητεί τους 2 δράστες που τραυμάτισαν από μπαλωθιές έναν Γερμανό τουρίστα στις Μηλιές του Βόλου


Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες της Μαγνησίας για τον εντοπισμό δυο Ελλήνων που ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες του τραυματισμού ενός 69χρονου Γερμανού τουρίστα με... μπαλωθιές κατά τη διάρκεια γλεντιού που είχαν στήσει στην ευρύτερη περιοχή των Μηλεών.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 54 και 40 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή και ο ανακριτής εξέδωσε εντάλματα για τη σύλληψή τους. Όμως, έχουν αποχωρήσει και οι δυο από την περιοχή και οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται.

Οι δράστες πυροβολούσαν άσκοπα σε ένα γλέντι το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μια σφαίρα χτύπησε σε έναν φανοστάτη, εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε ελαφρά τον αλλοδαπό τουρίστα. Όταν δύο Έλληνες παραθεριστές τους ζήτησαν εξηγήσεις για τις μπαλωθιές, εκείνοι τους εξύβρισαν και τους απείλησαν. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος σε συνεργασία με την Ασφάλεια Βόλου που πήγαν να τους συλλάβουν στο τροχόσπιτο όπου παραθέριζαν, διαπίστωσαν ότι είχαν εξαφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...