Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Τρίκαλα: Είχε αδυναμία στα… κλεμμένα αξεσουάρ!

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη και από την έρευνα που ακολούθησε αποκαλύφθηκε ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε κλέψει καλλυντικά, εσώρουχα και διάφορα άλλα προϊόντα αξίας 52 ευρώ από ένα άλλο πολυκατάστημα!

Φιλοδοξούσε να γεμίσει με ακριβά είδη τη ντουλάπα, το λουτρό και το… μπουντουάρ της μια κοκέτα νεαρή, αλλά δεν είχε σκοπό να… πληρώσει για να τα αποκτήσει! Έτσι, βάλθηκε να τα κλέβει με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις από καταστήματα της πόλης των Τρικάλων.

Ομως, οι υπάλληλοι ενός καταστήματος καλλυντικών την πήραν είδηση ενώ έκρυβε στη μεγάλη τσάντα που είχε μαζί της διάφορα είδη και ειδοποίησαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην τσάντα της 31χρονης Ελληνίδας και βρήκαν μέσα γυναικείες τσάντες, καλλυντικά, σαμπουάν και άλλα είδη αξίας 340 ευρώ!

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη και από την έρευνα που ακολούθησε αποκαλύφθηκε ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε κλέψει καλλυντικά, εσώρουχα και διάφορα άλλα προϊόντα αξίας 52 ευρώ από ένα άλλο πολυκατάστημα! Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους υπευθύνους των καταστημάτων και η 31χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...