Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Εξαπάτησαν και έκλεψαν ηλικιωμένο στη Λάρισα

Δυο άγνωστοι δράστες του απέσπασαν το ποσό των 2.800 με το πρόσχημα ότι θα βρουν δουλειά στο γιό του και του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο


Πάνω στη λαχτάρα του να εξασφαλίσει δουλειά για το παιδί του που είχε μείνει άνεργο, ένας ηλικιωμένος στη Λάρισα δεν σκέφτηκε ότι οι δυο άνδρες που του υπόσχονταν ότι θα του έβρισκαν εργασία με το... αζημίωτο δεν ήταν αυτοί που έλεγαν αλλά κοινοί απατεώνες!

Οι δράστες, δυο άνδρες ηλικίας 40 και 28 χρόνων, γνώριζαν προφανώς για την ανεργία που είχε χτυπήσει την οικογένεια και πλησίασαν τον 86χρονο πατέρα με το αυτοκίνητό τους. Του έπιασαν την κουβέντα για το γιο του και τον διαβεβαίωσαν ότι θα του έβρισκαν δουλειά, αρκεί να κατέβαλε... εγγύηση και μάλιστα ύψους 2.800 ευρώ! Ο ηλικιωμένος τους έβαλε στο σπίτι του, τους έδωσε τα χρήματα που ζήτησαν, αλλά εκείνοι δεν αρκέστηκαν σε αυτά παρά έκλεψαν και το... κινητό του πριν φύγουν!

Όλα αυτά συνέβησαν στις 29 Μαΐου, αλλά η έρευνα που ξεκίνησαν οι άνδρες της Ασφάλειας όταν ο 86χρονος κατάλαβε τι είχε συμβεί οδήγησε στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...