Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Λάρισα: Τρόμαξε τους διαρρήκτες αλλά δεν γλίτωσε το ξύλο!

Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά κατάφεραν να το εξουδετερώσουν χτυπώντας τον 


Οι επίδοξοι διαρρήκτες φοβήθηκαν περισσότερο από το θύμα τους όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά κατάφεραν να το εξουδετερώσουν χτυπώντας τον. Πίσω τους, όμως, όταν τράπηκαν σε φυγή, άφησαν πολύτιμα στοιχεία που αναμένεται να οδηγήσουν στα ίχνη τους.

Εντελώς συμπτωματικά, ο 74χρονος ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας άνοιξε την πόρτα για να βγει έξω και να δροσιστεί μέσα στα ξημερώματα τη στιγμή που δύο άγνωστοι ετοιμάζονταν να διαρρήξουν το παράθυρό του! Ο ηλικιωμένος τους αντιλήφθηκε να κινούνται μέσα στον περιφραγμένο κήπο και τους ρώτησε τι ζητούσαν.

Τότε οι δράστες, που φορούσαν κουκούλες, όρμησαν κατά πάνω του και τον χτύπησαν με τα χέρια τους στο πρόσωπο τραυματίζοντάς τον ελαφρά!

Ωστόσο, ήταν τέτοιος ο πανικός τους που καθώς έτρεχαν για να διαφύγουν, τους έπεσαν μία πένσα, δύο φακοί και μία ολοπρόσωπη κουκούλα, τα οποία παραλήφθηκαν από τους αστυνομικούς και εστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να ανιχνευτούν τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...