Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Στη Λάρισα Λιάγκας -Σκορδά και Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια

Στη Λάρισα έχουν χριστουγεννιάτικο ραντεβού ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με το ζεύγος Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια! Και, όχι, η συνάντηση ΔΕΝ έχει να κάνει με το «Πρωινό Mou»!
 
Τα δύο ζευγάρια θα βρεθούν στην πρωτεύουσα του νομού Θεσσαλίας με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Λαρισσαίων και το star.gr σου εξασφάλισε -για του λόγου το αληθές- το πρόγραμμα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, λοιπόν, θα αναλάβει χρέη παρουσιάστριας - ξεναγού στο «Χωριό Του Άη Βασίλη», στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου.

Λίγες ημέρες μετά, το Σάββατο, 8 του μήνα, θα βρεθούν με τον Ρούντολφ το ελαφάκι, τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά κτλ συναφή ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ενώ την... συνάντηση των ζευγαριών θα κλείσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που έχει προγραμματίσει συναυλία για την Δευτέρα!

Εκτός από τα δύο ζευγάρια, στις εκδηλώσεις, που έχουν ήδη αρχίσει, παίρνουν μέρος κι άλλοι celebrities, όπως οι Νατάσσα Θεοδωρίδου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Ελεονώρα Μελέτη, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Φανή Χαλκιά και Αλέξης Γεωργούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...