Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

«Λύγισε» τα κάγκελα της Φυλακής των Τρικάλων ο… έρωτας

Αίσιο τέλος μπήκε σήμερα σε έναν έρωτα που κρατάει 15 χρόνια με «καρπούς» 3 παιδιά αφού... ο Μανώλης και η Ελένη έδωσαν αιώνιους όρκους αγάπης.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σήμερα το πρωί, μέσα στις Φυλακές Τρικάλων, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές ανθρώπινες στιγμές που «έσπασαν» την καθημερινή ρουτίνα των Φυλακών, καθώς ο 27χρονος Μανώλης παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την συνομήλικη του Ελένη.

Κουμπάρος και «παπάς» ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός που αν και έμπειρος από τελετές πολιτικών γάμων, συγκινήθηκε και αυτός όπως και κρατούμενοι των Φυλακών, βλέποντας πως τα σίδερα της φυλακής, λύγισαν μπροστά στον έρωτα και την αγάπη και συμμετείχαν σε αυτές τις στιγμές ευτυχίας του ζευγαριού.

Συγκινημένη και η Ψυχολόγος των Φυλακών, όπως και οι γονείς των νεόνυμφων, ενώ ο Διευθυντής των Φυλακών Τρικάλων Ιωάννης Καλαμπάκας, έδωσε το δικό του γαμήλιο δώρο στο ζευγάρι, δίνοντας τους μια ώρα να μείνουνε μόνοι τους σε ειδικό θάλαμο.

Τα αδέρφια του γαμπρού, έδωσαν στον 27χρονο μια πλαστικοποιημένη εικόνα της Θεοτόκου μέσα από την οποία ο κρατούμενος, να αντλεί κουράγιο και να μπορέσει να ολοκληρώσει την παραμονή του στην Φυλακή.

Με την ολοκλήρωση του γάμου, μοιράστηκαν γλυκά και οι παραβρισκόμενοι ευχήθηκαν στο νέο ζευγάρι, να υπάρξει γρήγορα για αυτούς η στιγμή που θα είναι μαζί στο νέο τους σπιτικό.

Για τον συγκεκριμένο πολιτικό γάμο πάρθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας από την Διεύθυνση των Φυλακών, με εξονυχιστικό έλεγχο των παραβρισκόμενων πολιτών στην τελετή και υπήρχαν για την είσοδο των συγγενών των νεόνυμφων στο Σωφρονιστικό Κατάστημα των Τρικάλων, ειδικές άδειες από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τις Φυλακές Τρικάλων, ήταν ο δεύτερος γάμος στην ιστορία τους, με τον προηγούμενο να έχει τελεστεί πριν από 8 χρόνια περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...