Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Γιορτή του τένις στη Λάρισα

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας για μία ακόμη φορά, σε συνεργασία με την Ελληνική  Ομοσπονδία Αντισφαίρισης  και την Ε΄ Ένωση (Κεντρική Ελλάδα), στα πλαίσια της ανάπτυξης και διάδοσης του τένις, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για μικρά παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών μέσα στον χώρο του εμπορικού κέντρου PANTHEON PLAZA.

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και από τις 16.00μμ έως τις 20.00μμ θα στηθεί mini γήπεδο τένις μέσα στις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου, όπου τα μικρά παιδιά που θα παρευρίσκονται στον χώρο με τους γονείς τους, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το τένις, υπό την καθοδήγηση φυσικά της έμπειρης προπονητικής ομάδας του Ομίλου της Νίκαιας.

Παράλληλα η όλη εκδήλωση θα πλαισιωθεί και με άλλες δραστηριότητες για τα παιδιά όπως ζωγραφική, παιχνίδι γνώσεων κ.α., θα υπάρχει ενημέρωση των γονέων για τα νέα προγράμματα διδασκαλίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας play& stay και tennis10s, καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια.

Γι αυτό, προσκαλούμε όλα τα παιδιά της περιοχής Λάρισας που θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του τένις, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Σύνθημά μας: Το τένις είναι πιο εύκολο και διασκεδαστικό εάν χρησιμοποιείς το κατάλληλο γήπεδο, την  κατάλληλη ρακέτα, την κατάλληλη μπάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...