Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Β. και του ΠΑΟΚ έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό

Παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου συναντήθηκαν την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου το απόγευμα στο ΕΑΚ Βόλου, όπου οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου και του ΠΑΟΚ έδωσαν φιλική αναμέτρηση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" του Δήμου Βόλου. 

Παλιοί άσσοι των γηπέδων, που έχουν τιμήσει την ερυθρόλευκη και την ασπρόμαυρη φανέλα, μεταξύ αυτών ο Αντώνης Μαυρέας, ο Γιάννης Αντωνόπουλος από την Αργολίδα και ο Γιάννης Τυροβολάς παλιός ποδοσφαιριστής από το Λυγουριό που εκπροσώπησε τους παλαίμαχους Έλληνες ποδοσφαιριστές του Καναδά, βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα νιάτα τους.

Μάλιστα, η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου πήρε την απόφαση, αρχή γενομένης από το συγκεκριμένο ματς, να τιμήσει ένδοξες μορφές του βολιώτικου συλλόγου. Έτσι, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους ποδοσφαιριστές της δεκαετίας 1945-1955, Τάκη Βαρούτσικο και Αστέριο Μπρέλα.

Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-1 με γκολ των Ιορδανίδη και Ζαβαντία, ενώ για τον Ολυμπιακό σκόραρε ο Τσέροβιτς.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρίδης, Βαϊνάς, Βαλαρούτσος, Νικοβιώτης, Κασιούρας, Ηλιόπουλος, Δενελάβας Ν., Τσέροβιτς, Σταματίου, Διαμαντάρας, Κωτούλας, Καραγιάννης, Παπαδήμας, Παπαθεοδώρου, Παπαϊωάννου, Γκανάτσιος, Καλόγηρος και Οικονόμου.

Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Αργυρόπουλος, Καπετανόπουλος, Μαυρέας, Ζαβαντίας, Μαλιούφας, Τερζανίδης, Στιψιανός, Καπουσούζης, Καλιφούλης, Παπαχρηστούδης, Γιώκας, Κουρτσελίδης, Μπόλκας, Κουκίδης, Αναστασάκης, Μουστάκας, Αντωνόπουλος, Ιορδανίδης.

Προπονητής για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Μιχάλης Βέλλιος και συνοδός ο Αποστόλης Σαβουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...