Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Άρχισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στα Τρίκαλα για την υποδοχή του 2013


Εκατοντάδες Τρικαλινοί ανταποκρίθηκαν στο σημερινό κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων αλλά και δεκάδες επισκέπτες της πόλης να συμμετέχουν στην γιορτή που ετοίμασε ο Δήμος Τρικκαίων για την υποδοχή του νέου έτους.

Στην κεντρική πλατεία που μετατράπηκε για λίγες ώρες σε … τσιπουράδικο υπήρχε άφθονο τσίπουρο άλλα και μεζεδάκια προσφορά τοπικών επιχειρήσεων.

Μαζί με τον κόσμο αντάλλαξαν ευχές, όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Σπανός που είχε το γενικό πρόσταγμα της εκδήλωσης και οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Στουρνάρας και Βασίλης Τσιάνας αλλά και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Θανάσης Βαβύλης.

Πολλά ήταν τα πολιτικά «πηγαδάκια» λίγες ώρες πριν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας ανακοινώσει επίσημα τους νέους Αντιδημάρχους.

Στην πλατεία βρίσκονταν και μασκότ του «Μύλου των Ξωτικών» που μοίραζαν δώρα στους μικρούς φίλους τους και όλα αυτά υπό τον ήχο παραδοσιακή ορχήστρας.

Ταυτόχρονα …επιστρατεύθηκαν εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας για να καθαρίσουν την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου αναμένεται απόψε να κατακλύσουν χιλιάδες Τρικαλινοί για να υποδεχτούν το…2013 και ο κ. Σπανός τους έδινε …ντόπες τσίπουρο για να αυξήσει την αποδοτικότητά τους.


 trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...