Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Για 10 ημέρες ακόμα η Έκθεση Ζωγραφικής της Βάσως Τσέκα στα Τρίκαλα

Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, θα φιλοξενείται στην «In Art Gallery» στα Τρίκαλα (Παγκάλου 9 πλατεία «Αρ. Αντωνίου»), η Εκθεση της Τρικαλινής Ζωγράφου Βάσως Τσέκα που ζει και εργλάζεται στις Βρυξέλλες.

Η ζωγράφος, έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε πολλές ομαδικές σε πολλές πόλεις του Βελγίου, στα Τρίκαλα, στο Παρίσι, στο Στρασβούργο, στην Κίνα.

Αξιοσημείωτη είναι η αναδρομική της έκθεση στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες το 2001 κατόπιν εισηγήσεως του ευρωβουλευτή Μιχάλη Παπαγιαννάκη και η πρόσφατη μεγάλη έκθεση στο Μουσείο «Bibliotheca Wittockiana» στις Βρυξέλλες.

Έργα της βρίσκονται σε Kρατικές συλλογές, του Βελγίου, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Γερμανίας, και της Ιαπωνίας, της Βασιλικής Βιβλιοθήκης του Βελγίου, σε συλλογές των μουσείων «Petit Format», «Bibliotheca Wittockiana» και «Mariemont» και σε πολυάριθμες ιδιωτικές συλλογές στην Γαλλία , στο Βέλγιο, στην Ελλάδα, στην Αμερική, στην Ιταλία και στην Φινλανδία.

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο από τις 10.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι ενώ την Τετάρτη και Πέμπτη τις ίδιες ώρες αλλά είναι επιπλέον σε λειτουργία από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9.30 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 6939476146 (Έφη Μπάρδα – Αργυροπούλου).



 trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...