Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Οι ΜΕΛΙSSES ξεσήκωσαν τον “Μύλο των Ξωτικών”!


Μία ακόμα μεγάλη συναυλία!

Ο «Μύλος των Ξωτικών» πλημμύρισε από κόσμο, από κέφι, από διάθεση και από χαμόγελα. Οι «ΜΕΛΙSSΕS» χάρισαν στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του ομορφότερου Χριστουγεννιάτικου πάρκου στην Ελλάδα, μια γλυκιά υπέροχη και μαγευτική βραδιά.  

Τη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, το νεανικό συγκρότημα, ανέβηκε στη κεντρική σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών» για μια και μοναδική εμφάνιση. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να τους απολαύσει ήταν πολύς παρά το κρύο που διέγραφε ανοδική πορεία.

Οι ΜΕΛΙSSES χάρισαν τη θετική τους διάθεση από τη σκηνή, τραγούδισαν παλιές και νέες επιτυχίες ενώ πήραν μαζί τους τις θετικότερες εντυπώσεις από τη διοργάνωση για να τις μεταδόσουν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μικροί και  μεγάλοι τους αντάμοιψαν με το πιο θερμό τους χειροκρότημα ενώ περιμένουν για την επόμενη μεγάλη έκπληξη. Γιατί η αλήθεια είναι πως οι εκδηλώσεις στον «Μύλο των Ξωτικών» δεν τελειώνουν ποτέ.

Και μην ξεχνάτε! Ξεκινούν οι «Hμέρες παραμυθιού» στις 24 του μηνός και για πέντε ημέρες, ενώ τη Παρασκευή 20 του μηνός, ο Τρικαλινός ηθοποιός, Κώστας Κρομμύδας, ο οποίος μάλιστα διαπρέπει και στο «Dancing With The Stars 3», θα βρεθεί στη σκηνή του Μύλου, προκειμένου να παρουσιάσει τη πρώτη του συγγραφική προσπάθεια, το βιβλίο «Μπαμπά, μεγάλωσε με».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...