Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Καφενείο με παράνομα «φρουτάκια» στη ΛάρισαΑπό την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας εντοπίστηκε  στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας κατάστημα – καφενείο, στο οποίο...διεξάγονταν το παράνομο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν ένας 18χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ένας 20χρονος ημεδαπός, υπάλληλος του καταστήματος, καθώς και δύο ημεδαποί ηλικίας 52 και 33 ετών που συμμετείχαν ως παίκτες, στα απαγορευμένα τυχερά παίγνια.

Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος μιας ακόμη 38χρονης ημεδαπής, ιδιοκτήτριας του καταστήματος, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο και δε συνελήφθη.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου που διενήργησαν στο κατάστημα, διαπίστωσαν ότι είχαν τεθεί σε λειτουργία δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι με έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή «SERVER», και διεξάγονταν σε αυτούς το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια», χωρίς να έχει εκδοθεί για το σκοπό αυτό άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο καφενείο, ο 18χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος προσπάθησε ανεπιτυχώς να απενεργοποιήσει το τοπικό δίκτυο υπολογιστών με τη χρήση ασύρματου τηλεκοντρόλ.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, στους χώρους του καταστήματος, αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• το χρηματικό ποσό των 816,50 ευρώ,

• ο SERVER, δύο (2) κεντρικές μονάδες, τρεις (3) οθόνες, τέσσερα (4) πληκτρολόγια και τρία (3) ποντίκια ηλεκτρονικών υπολογιστών,

• το τηλεκοντρόλ απενεργοποίησης και

• ιδιόχειρα σημειώματα, στα οποία αναγράφονταν ονόματα, χρηματικά ποσά και το πρόγραμμα εργασίας υπαλλήλων.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (7) ναρκωτικά δισκία και για το λόγο αυτό σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών σε βάρος της 38χρονης ιδιοκτήτριας και του 18χρονου προσωρινά υπευθύνου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.


onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...