Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Έρχεται στην Καλαμπάκα η φλόγα της χειμερινής Ολυμπιάδας 2014


Την τιμητική της θα έχει για άλλη μια φορά η Καλαμπάκα τον προσεχή Οκτώβριο καθώς θα υποδεχτεί και θα φιλοξενήσει την φλόγα των χειμερινών  Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο SOCHI της Ρωσίας το 2014.

Για τον λόγο αυτόν σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καλαμπάκας δόθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελλαρίου παρουσία των Αντιδημάρχων Ηρακλή Αλμπάνη και Δημήτρη Λύπα.

Η φλόγα της χειμερινής Ολυμπιάδας αναμένεται να αφιχθεί στην πόλη της Καλαμπάκας το απόγευμα τις 3ης Οκτωβρίου όπου θα στηθεί και ο σχετικός βωμός στην κεντρική πλατεία Ρήγα Φεραίου-ενώ θα πραγματοποιηθούν κατά την τελετή της υποδοχής της και σειρά εκδηλώσεων με ευθύνη του Δήμου.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr o Δήμαρχος κ. Σακελλαρίου τόνισε ότι «κατεβλήθη μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να πειστούν οι διοργανωτές να εντάξουν στο πρόγραμμα διέλευσης και στάσης της φλόγας στην έδρα του Δήμου Καλαμπάκας κάτι που τελικά επιτεύχθηκε και μέσω αυτού του γεγονότος θα δοθεί τεράστια προβολή για την πόλη και γενικότερα την περιοχή των Μετεώρων».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος κ. Αλμπάνης ανέφερε ότι «η φλόγα θα αφιχθεί κατά πάσα πιθανότητα το απόγευμα της 3ης Οκτωβρίου και θα παραμείνει στην πόλη για χρονικό διάστημα 2-3 ωρών ενώ κατά την μεταφορά της θα συμμετέχουν 2-3 λαμπαδηδρόμοι και πιθανόν 4-6 συνοδοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...