Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Έδεσαν ηλικιωμένο με το σεντόνι και τον λήστεψαν στον Αλμυρό Μαγνησίας

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο και βρήκαν τον 86χρονο ιδιοκτήτη να τους παρατηρεί από το κρεβάτι του «παγωμένος» από τον τρόμο


Δεν χρειάζονταν όπλα οι δυο άγνωστοι μέχρι στιγμής κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας και τον έδεσαν σαν «σαλάμι» χρησιμοποιώντας το σεντόνι του για να ερευνήσουν ανενόχλητοι τα δωμάτια.

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο και βρήκαν τον 86χρονο ιδιοκτήτη να τους παρατηρεί από το κρεβάτι του «παγωμένος» από τον τρόμο. Τον χτύπησαν ελαφρά στο πρόσωπο για να τον τρομάξουν ακόμη περισσότερο ώστε να μην αντισταθεί, τον ακινητοποίησαν στο κρεβάτι και του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με το σεντόνι που βρήκαν.

Αμέσως μετά, ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού αλλά δεν βρήκαν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα κι έτσι αρκέστηκαν στο ρολόι χειρός του ηλικιωμένου και το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία άρπαξαν και έγιναν καπνός. Όταν ο 86χρονος κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει το αστυνομικό τμήμα, ήταν πλέον αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...