Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Μαγνησία: Ακέφαλη ΕΑΕΜ, απλήρωτοι εργαζόμενοι

Απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τις άδειές τους είναι οι επτά εργαζόμενοι στην Εταιρεία Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Οι παραιτήσεις της προέδρου και του γραμματέα της Αναπτυξιακής δεν είχαν μόνο πολιτικές προεκτάσεις, αλλά και πρακτικές, καθώς λόγω της απουσίας διοίκησης, το εναπομείναν διοικητικό συμβούλιο δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις.

Τα παραπάνω αναφέρει σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου ο γ' αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Γιάννης Μπισακός, που τον καλεί παράλληλα να προχωρήσει στη σύγκληση του δ.σ. ώστε να αναπληρωθούν οι «χηρεύσασες» θέσεις.

Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «ότι δεν αναλαμβάνετε την παραμικρή πρωτοβουλία αποκατάστασης της εύρυθμης λειτουργίας της ΕΑΕΜ. Δυστυχώς, η απραξία αυτή και οι τακτικισμοί, μας μετακινούν πλέον γρήγορα από το τέλμα στην ανυποληψία έναντι των μελών του Επιμελητηρίου μας και εσχάτως έναντι του προσωπικού της ΕΑΕΜ, το οποίο τοποθετείτε με τις κινήσεις σας σε διοικητική μέγκενη για άγνωστους σε εμένα λόγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...