Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Λάρισα: «Μίλησαν» οι μολότοφ και τα όπλα για την επίλυση προσωπικών διαφορών

Παραλίγο μακελειό στο Μαυροβούνι της Λάρισας όταν δυο άτομα πέταξαν μολότοφ στην αυλή ενός σπιτιού και ο ιδιοκτήτης τους πήρε στο κυνήγι με καραμπίνα


Λίγο έλειψε να χαθούν ανθρώπινες ζωές σε ένα αιματηρό επεισόδιο που ξέσπασε για την επίλυση προσωπικών διαφορών στην κοινότητα Μαυροβούνι της Λάρισας και κατέληξε στην ανταλλαγή… μολότοφ και πυροβολισμών μεταξύ των δυο πλευρών!

Όλα ξεκίνησαν όταν δυο άνδρες εκτόξευσαν προς την περίφραξη του σπιτιού ενός άνδρα μια βόμβα μολότοφ η οποία ανεφλέγη, αλλά δεν προκάλεσε ζημιές. Όμως, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βγήκε έξω κρατώντας ένα με κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πυροβόλησε τους δράστες τραυματίζοντας ελαφρά και τους δυο στο κεφάλι!

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από περίοικους συνέλαβαν τον δράστη των πυροβολισμών και κατέσχεσαν το όπλο, όμως συνέλαβαν και τους δυο δράστες της εμπρηστικής απόπειρας από τους οποίους ο ένας διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η προανάκριση για την αιτία της αιματηρής συμπλοκής και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...