Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Βόλος: Βρέθηκε ζωντανός αγνοούμενος ψαροντουφεκάς

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 01/05, βρέθηκε ζωντανός, ένας 50χρονος ψαροντουφεκάς, ο οποίος αγνοούνταν από την Τρίτη 30/04 το βράδυ...

Ο 50χρονος Βολιώτης μαζί με έναν φίλο του Βολιώτη επίσης, είχαν μετέβη για ψαροντούφεκο στις Πλάκες Νεοχωρίου την Τρίτη το απόγευμα. Ο φίλος του 50χρονου βγήκε στη παραλία γύρω στις 20.00 το βράδυ, όμως ο 50χρονος δεν έκανε το ίδιο.

Όσο η ώρα παιρνούσε, ο φίλος του ανησυχούσε όλο και περισσότερο, έτσι στις 22.30 το βράδυ, ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Βόλου και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 50χρονου. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση σκαφών του λιμενικού από τους Λιμενικούς Σταθμούς, Αγίου Ιωάννη, Αγιοκάμπου και Σκιάθου, επίσης κινητοποιήθηκαν επαγγελματίες δύτες από το Λιμεναρχείο του Βόλου, ενώ κλήθηκαν και οι τρεις εθελοντικές ομάδες (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και η Λέσχη Βατραχανθρώπων) για να βρίσκονται σε επιφυλακή και να βοηθήσουν το πρωί στις έρευνες εντοπισμού.

Ευτυχώς, γύρω στη 01.00π.μ, ο 50χρονος ψαροντουφεκάς, εντοπίστηκε σώος κι αβλαβής, σε διπλανή παραλία. Βάσει των πληροφοριών ο 50χρονος μπέρδεψε τις παραλίες και λόγω του δύσβατου της περιοχής όπου βρέθηκε δεν μπορούσε να μετέβει στο μέρος που ήταν ο φίλος του και επίσης δεν είχε τρόπο για να τον ενημερώσει.



e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...