Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Απειλή για την δημόσια υγεία παράνομη χωματερή στην «καρδιά» των Τρικάλων

Εικόνες ντροπής κατέγραψε χθες το... trikalanews.gr λίγα μέτρα από το σημείο όπου σε λίγες ώρες, θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση που θα προβάλει τα Τρίκαλα στο Πανελλήνιο.

Πίσω από το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο επί της οδού Κατσιμήδου, τόνοι σκουπιδιών, με φυσικό επακόλουθο λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας την έντονη δυσοσμία, προκάλεσαν ακόμη και την –δικαιολογημένη- οργή του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων Θεόδωρου Σπανού.

«Ντρέπομαι για αυτή την χωματερή που είναι εστία μόλυνσης και είμαι αγανακτισμένος από την συμπεριφορά αυτή δημοτών», ανέφερε στο trikalanews.gr από το σημείο ντροπής της πόλης ο κ. Σπανός και πρόσθεσε «Έχουμε επανειλημμένα δημοσιοποιήσει την δυνατότητα αποκομιδής αυτών των σκουπιδιών από συνεργεία του Δήμου, αλλά κάποιοι αντί να μας καλέσουν, προτιμούν να δημιουργούν χωματερές μέσα στην πόλη»


Εμφανώς εξοργισμένος από την εικόνα που αντίκρισε ο κ. Σπανός, δήλωσε πως «μέχρι εδώ. Όποιος συλληφθεί θα πληρώσει πολύ ακριβά παρόμοια πράξη και θα υπάρξει κατάσχεση και οχήματος που θα εντοπιστεί να πετά σκουπίδια ανεξέλεγκτα στην πόλη» Πάντως αίσθηση προκαλεί ότι αυτή η χωματερή που υπάρχει εδώ και καιρό, δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη της Δημοτικής Αστυνομίας που υποτίθεται ότι ελέγχει τουλάχιστον παραβάσεις κεντρικά της πόλης και οι οποίες απειλούν την δημόσια υγεία…

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...