Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Λάρισα: Τους έδωσε χρήματα και του έκλεψαν και το...κινητό

Άπληστοι αποδείχθηκαν οι δύο απατεώνες που έδρασαν για πολλοστή φορά στη Λάρισα! Δεν τους έφτανε το αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό που πήραν από έναν ηλικιωμένο λέγοντάς του τα συνηθισμένα παραμύθια, αλλά έκλεψαν φεύγοντας και το… κινητό του!

Οι δράστες πλησίασαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το 86χρονο θύμα τους και το έπεισαν ότι μπορούσαν να εξασφαλίσουν δουλειά σε ένα από τα παιδιά του που είχε μείνει άνεργο! Παίζοντας με τον πόνο του παππού, δεν δυσκολεύτηκαν να τον πείσουν ότι έπρεπε να καταβάλλει χρήματα ως… εγγύηση για το συγγενικό του πρόσωπο!

Έτσι, τον μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους σε μια τράπεζα απ’ όπου ο 86χρονος έκανε ανάληψη ύψους 2.800 ευρώ και τους έδωσε. Οι απατεώνες, όμως, είχαν βάλει στο μάτι και το κινητό του ηλικιωμένου και κατάφεραν να το αρπάξουν και αυτό, αποσπώντας την προσοχή του! Όταν ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε ότι το είχαν κλέψει, συνειδητοποίησε πως τον είχαν εξαπατήσει. Ήταν, όμως, πολύ αργά, καθώς οι δυο άγνωστοι άνδρες είχαν ήδη εξαφανιστεί και οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...