Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ενταση στην Αργαλαστή με βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Με χυδαία χειρονομία, σηκώνοντας το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του, απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παν.Ηλιόπουλος στους πολίτες που τον αποδοκίμασαν λίγο μετά την ομιλία του στην Αργαλαστή του Πηλίου, προχθές το μεσημέρι.

Η ενέργειά του αυτή προκάλεσε την αντίδραση των συγκεντρωμένων, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να κινηθούν εναντίον του, αλλά εμποδίστηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν παραταχθεί στην πλατεία του χωριού.

Ηταν το αποκορύφωμα της έντασης που προκάλεσε η απόφαση της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιήσει εκδήλωση στο ιστορικό χωριό του Πηλίου. Ωρες πριν από την εκδήλωση, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αριστερών ομάδων συγκεντρώθηκαν στη διασταύρωση προς Ξυνόβρυση, έξω από την εκκλησία της Αργαλαστής, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ τα μέλη του κόμματος είχαν συγκεντρωθεί στο Κέντρο Αγροτικής Επιμόρφωσης της Αργαλαστής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν και μοίρασαν οι «Ενεργοί Κάτοικοι Νοτίου Πηλίου», κάνουν λόγο για «τον περιφερόμενο θίασο των μισανθρώπων». Επίσης, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον τοπικό δήμο, που παραχώρησε αίθουσα του δημαρχείου για την εκδήλωση αυτή.

Τελικά, ο Π. Ηλιόπουλος, με την κάλυψη της αστυνομίας, απομακρύνθηκε από το χώρο και τα πνεύματα στη συνέχεια ηρέμησαν. `

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...