Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Show me the Stars 2013 από την Ακαδημία Χορού «Τέρψις» στα Τρίκαλα


Είστε έτοιμοι για την μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση της Ακαδημίας Χορού Τέρψις? Την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ σας περιμένουμε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (έναντι Σταδίου).

Ένα φαντασμαγορικό χορευτικό show που θα περιλαμβάνει 300 και πλέον χορευτές – ερμηνευτές που θα δείξουν το χορευτικό τους ταλέντο, 63 χρυσές επιτυχίες των δεκαετιών 80 & 90 χορογραφημένες από τους 15 έμπειρους δασκάλους της Ακαδημίας, σας υπόσχονται ένα μοναδικό θέαμα! Lambada, Fame, Dirty Dancing, Jump, Πότε Βούδας πότε Κούδας, Τα κορίτσια ξενυχτάνε, Παραδώσου λοιπόν, It’s raining men, Conga, Freestyler κ.α Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι…!

Οι πρόβες των τμημάτων έχουν ήδη ξεκινήσει για την καλύτερη παρουσίαση και απόδοση των χορογραφιών. Οι χορευτικές ομάδες της Ακαδημίας θα ταξιδέψουν τους θεατές με ρυθμούς latin, hiphop, break dance, salsa, oriental, zumba, δημιουργικό και παραδοσιακό χορό κ.τ.λ.

Τη βραδιά θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Κατερίνα Γερονικολού (Βασιλειάδες) και  Δημήτρης Μακαλιάς (Κάψε το σενάριο). Guest dance performance απο το μοντέλο -χορευτή Στέφανο Μιλάτο.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους


trikalanews.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...