Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο δύο μαθητές που τραυματίστηκαν στον δρόμο για το σχολείο


Ο τραυματισμός των παιδιών προκλήθηκε από τσίγκο που εκτοξεύτηκε, από διπλανή αποθήκη, λόγω της σφοδρής ανεμοθύελλας που επικρατεί στην περιοχή

Οι άτυχοι μαθητές - 13 και 15 ετών που πήγαιναν στο Γυμνάσιο Πρίνους - μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τρικάλων. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr ο ένας εκ των δύο μαθητών φέρει πολλαπλά θλαστικά τραύματα, ενώ ο άλλος μαθητής τραυματίστηκε πιο ελαφρά.

Ο τραυματισμός των παιδιών προκλήθηκε από τσίγκο που εκτοξεύτηκε, από διπλανή αποθήκη, λόγω της σφοδρής ανεμοθύελλας που επικρατεί στην περιοχή. Η κατάσταση των παιδιών δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή τους.

Η ανεμοθύελλα που πλήττει από χθες βράδυ το Νομό Τρικάλων, έχει προκαλέσει πολλές ζημιές σε θερμοκήπια, έχουν σπάσει πολλά κλαδιά δέντρων, υπάρχουν διακοπές ρεύματος και νερού σε πολλές περιοχές, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε στέγες σπιτιών και αποθήκες.

Ενώ το ξημέρωμα οι άνεμοι είχαν κοπάσει, τώρα έχουν πάλι ενισχυθεί και προκαλούν πρόβλημα στις μετακινήσεις. Οι περιοχές που πλήττονται περισσότερο από την ανεμοθύελλα, είναι του δήμου Πύλης και του δήμου Καλαμπάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...