Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Καρδίτσα: Οι άνδρες έκλεβαν κουμπαράδες και η γυναίκα φύλαγε τσίλιες

Δεν μπήκαν στο ψητοπωλείο ενός 47χρονου για να αγοράσουν… σουβλάκια, αλλά για να αδειάσουν την ταμειακή μηχανή δυο άνδρες που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στην Καρδίτσα! Απ’ έξω, μάλιστα, τους περίμενε μια συνεργός τους μέσα στο αυτοκίνητο της διαφυγής που δεν έγινε ποτέ!

Η 41χρονη Ελληνίδα αιφνιδιάστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας που την πλησίασαν αθόρυβα και δεν πρόλαβε να ειδοποιήσει τον 53χρονο Έλληνα και τον 30χρονο Αλβανό που είχαν διαρρήξει το κατάστημα και είχαν «βουτήξει» 40 ευρώ. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και το «τρίο» οδηγήθηκε στο τμήμα. Η προανάκριση αποκάλυψε ότι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει το αρτοποιείο ενός 42χρονου από το οποίο έκλεψαν άλλα 40 ευρώ και τα… σάντουιτς που είχε στις προθήκες, το αρτοποιείο μιας 29χρονης απ’ όπου πήραν 65 ευρώ και διάφορα μικροαντικείμενα και το κομμωτήριο μιας 48χρονης από το οποίο άρπαξαν μια κάρτα ανάληψης χρημάτων.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά και 80 ευρώ από τις κλοπές, ενώ στο σπίτι του 53χρονου βρέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και 43,91 ευρώ σε κέρματα. Στο σπίτι του αλλοδαπού βρέθηκαν η κλεμμένη κάρτα ανάληψης, ένα πιστόλι με τέσσερα φυσίγγια στη γεμιστήρα, ένα GPS αυτοκινήτου, ένα ρολόι και δύο κινητά η προέλευση των οποίων διερευνάται, καθώς και ένας παραβιασμένος… κουμπαράς! Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας για διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν διέπραξαν και άλλες διαρρήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...