Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Στο Βόλο ο Τέρενς Κουίκ

Συνεχίζοντας την πολυήμερη περιοδεία του, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ συμμετείχε σήμερα (18/5/2013) το μεσημέρι σε σύσκεψη που συγκάλεσε η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος του νομού Μαγνησίας, με την παρουσία της Βουλευτού του νομού και Αναπληρώτριας Γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞ ΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την οργανωτική αναδιάρθρωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μετά το πρόσφατο Ιδρυτικό Συνέδριό τους. Επίσης συζητήθηκαν και θέματα εσωκομματικού ενδιαφέροντος και αναλύθηκαν ζητήματα της επικαιρότητας τα οποία καλούνται οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να επικοινωνήσουν με βάση το Εθνικό τους Πρόγραμμα στην καθημερινή επαφή που έχουν με τους πολίτες των περιοχών τους.

Χθες το βράδυ, ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ μαζί με τη Βουλευτή Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Το τέρας και εγώ» που έκανε στο Βόλο ο συνάδελφός του δημοσιογράφος και επί χρόνια συνεργάτες σε πανελλαδικά κανάλια Σταμάτης Μαλέλης.

Αύριο Κυριακή (19/5/2013) στις 11:00 ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Υπενθυμίζεται ότι τους χώρους της Έκθεσης τους είχε επισκεφθεί και την Πέμπτη για να συνομιλήσει, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με τους εκθέτες και με τα συνεργεία εγκατάστασης των περιπτέρων.

Στις 12.00 θα παραστεί στα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...