Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ένας αιώνας «ζωής» για το αεροδρόμιο Λάρισας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορταστούν φέτος τα 100 χρόνια από την δημιουργία του αεροδρομίου Λάρισας.
Για τον λόγο αυτό διοργανώνονται εκδηλώσεις από την 110 Πτέρυγα Μάχης που θα διαρκέσουν για 5 ημέρες και θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων και εντυπωσιακές αεροπορικές επιδείξεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του αεροδρομίου Λάρισας και προσφοράς στην επιχειρησιακή ικανότητα της Πολεμικής Αεροπορίας περιλαμβάνει Έκθεση φωτογραφίας και Έκθεση ζωγραφικής μικρών παιδιών με θέμα «Αεροπλανάκια στην πόλη μας» στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Η Έκθεση, θα λειτουργεί από την Τρίτη 6 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει, ιστορική αναδρομή 100 χρόνων Αεροδρομίου Λάρισας, προβολή video, συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαρισαίων με λογοτεχνική επένδυση και μουσικό πρόγραμμα.

Η αυλαία των εκδηλώσεων, θα πέσει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, με επίδειξη από την Ομάδα Αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς» στην 110 Πτέρυγα Μάχης.

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...