Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τραγωδία στη Λάρισα – Δύο νεαροί νεκροί και τρεις σε κώμα από μαγκάλι

Θρήνος επικρατεί στην πόλη της Λάρισας από το απόγευμα της Πέμπτης, από τον τραγικό χαμό δύο νεαρών οι οποίοι είχαν ανάψει κάτι σαν μαγκάλι για να ζεσταθούν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις, ενώ ο άλλοι τρεις φίλοι τους νοσηλεύονται σε νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Πέμπτης όταν μια φίλη τους πήγε στο σπίτι όπου βρίσκονταν οι πέντε νεαροί για να τους επισκεφθεί, αλλά παρότι χτυπούσε επίμονα το κουδούνι δεν της απαντούσαν.

Η πόρτα του σπιτιού άνοιξε με το κλειδί της σπιτονοικοκυράς και οι δύο γυναίκες αντίκρισαν του πέντε νεαρούς αναίσθητους, με τους δύο να είναι ήδη νεκροί.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι πέντε νεαροί είχαν ανάψει μια αυτοσχέδια εστία φωτιάς προκειμένου να ζεσταθούν, κάτι σαν ψησταριά ή μαγκάλι και πιθανότατα δηλητηριάστηκαν από τις αναθυμιάσεις.

Οι δύο άτυχοι νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας, αλλά ήταν ήδη νεκροί, ενώ οι δύο από τους φίλους τους νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση και ο τρίτος σε ημικωματώδη.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για την ανείπωτη τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...