Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Λάρισα: «Ζόρικος» ληστής χτύπησε το θύμα και αστυνομικό

Μπήκε σε σπίτι για να κλέψει ένα mp-3 - Οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία γιατί είχε εξουδετερώσει με χτυπήματα το θύμα του


Δεν επιτέθηκε μόνο στο θύμα του, αλλά και στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να επέμβουν, ένας νεαρός Πακιστανός ληστής που εντοπίστηκε μέσα σε ένα σπίτι στη Λάρισα! Κι όλα αυτά, για να κλέψει όλη κι όλη μία φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου mp-3! 


Ο 29χρονος αλλοδαπός τρύπωσε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι ενός 43χρονου από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και μόλις τον είδε μπροστά του του επιτέθηκε και τον χτύπησε άγρια εξουδετερώνοντάς τον. Άρπαξε το mp-3 και άριχσε να ερευνά τα δωμάτια αναζητώντας πολύτιμα αντικείμενα, όταν έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν ειδοποιηθεί από τους γείτονες.

Ο δράστης κρύφτηκε στην ισόγεια αποθήκη του σπιτιού, αλλά οι αστυνομικοί τον ξετρύπωσαν και προσπάθησαν να του βάλουν χειροπέδες. Όμως, ο «νταής» Πακιστανός αντιστάθηκε και χτύπησε έναν από αυτούς πριν καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν! Η κλεμμένη συσκευή βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον 43χρονο, ενώ στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 29 εκατοστών. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για ληστεία, αντίσταση και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...