Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Μητροπολίτης Γρεβενών

Τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας ο Μητροπολίτης Γρεβενών, Σέργιος, ύστερα από σύγκρουση του ταξί, στο οποίο επέβαινε, με αγροτικό αυτοκίνητο στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, το ταξί στο οποίο επέβαινε ο Μητροπολίτης κατευθυνόταν από Δομοκό προς Λαμία. Ακριβώς την αντίθετη πορεία είχε το αγροτικό αυτοκίνητο.


Στο 8ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας - Δομοκού, κάτω από ανεξήγητες συνθήκες, στο αγροτικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το ταξί.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν τρεις τραυματίες. Ο Μητροπολίτης και οδηγός τού ταξί, καθώς και η συνοδηγός του αγροτικού, μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάστασή τους.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα και ιδιαίτερα από το 8ο έως το 12ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας - Δομοκού έχουν σημειωθεί πληθώρα ατυχημάτων με παρόμοιο τρόπο. Είναι, δε, ιδιαίτερα μεγάλη η συχνότητα ατυχημάτων κάθε φορά που βρέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...