Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τραγική ληστεία στα Τρίκαλα: Του έκλεψαν τη λεκάνη, το νιπτήρα, αλλά και... 100 ελαιόδεντρα

Μια απίθανη κλοπή μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα Τρίκαλα, καθώς, διαρρήκτες «μπούκαραν» σε κατοικία, έκλεψαν σχεδόν όλα τα είδη υγιεινής, αλλά και 100 ελαιόδεντρα που υπήρχαν στο αγρόκτημα.


Οπως αναφέρει το trikalanews, την κλοπή κατήγγειλε ο 60χρονος ιδιοκτήτης κατοικίας σε αγρόκτημα στην Πηγή του Δήμου Πύλης.

Ο 60χρονος δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που αντίκρισε, καθώς οι δράστες είχαν εισβάλει στο αγρόκτημα και είχαν ξηλώσει 100 ελαιόδεντρα που είχε φυτέψει, ενώ άρπαξαν από την αποθήκη του ποτιστικά, διάφορα γεωργικά εργαλεία, αλλά και μια γεννήτρια ηλεκτροφωτισμού.

Ωστόσο, οι διαρρήκτες δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς, μπήκαν μέσα στο σπίτι και έκλεψαν τη λεκάνη της τουαλέτας, τον νιπτήρα, τον καθρέπτη μπάνιο, καθώς και άλλα είδη υγιεινής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο χωριό είχε μπει πριν 1 μήνα περίπου, στο «στόχαστρο» ζωοκλεφτών ενώ ο όγκος των κλοπιμαίων καθώς και το είδος αυτών δημιουργούν επιπλέον προβληματισμό και ανησυχία τόσο στους κατοίκους της περιοχής όσο και στις Διωκτικές Αρχές των Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...