Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα Κουτσοχερου...

Ένα στοιχειωμένο έργο ετών ολοκληρώθηκε και πλέον οι Νομοί Τρικάλων και Λάρισας συνδέονται με γέφυρα, διπλής κυκλοφορίας, με δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση...

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες του trikalavoice.gr  η κίνηση διεξαγόταν κανονικά από το πρωί της Πέμπτης. Η κατασκευή της «δίδυμης» γέφυρας πάνω από τον Πηνειό, τα φυσικά σύνορα των Νομών Τρικάλων και Λάρισας, ολοκληρώθηκε μέσα σε χρόνο ρεκόρ, καθώς ο εργολάβος εγκαταστάθηκε ξανά στα τέλη του 2013 και μέσα σε 2-2,5 μήνες τα έργα έτρεξαν.
Στο σημείο βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος σε δηλώσεις του στο trikalavoice.gr  έκανε λόγο για «ένα σημαντικό έργο το οποίο παραδίδεται στη κυκλοφορία και εξασφαλίζει γρήγορες και κυρίως ασφαλείς μετακινήσεις από και προς Λάρισα. Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός έβαλε ως στόχο με την ανάληψη των καθηκόντων του το 2011 την ολοκλήρωση της ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας και το πέτυχε μιας και πλέον δίνεται στην κυκλοφορία ένας από τους πιο σύγχρονους αυτοκινητόδρομους της χώρας, με παράπλευρες οδούς που διευκολύνουν τις μετακινήσεις και των μόνιμων κατοίκων των χωριών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...