Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν εκρηκτικά στα Γρεβενά

Οι πυροκροτητές και τα φυσίγγια ήταν οξειδωμένα και πλήρως διαβρωμένα, πράγμα που δείχνει ότι βρίσκονταν πολύ καιρό έκθετα στην υγρασία

Παράνομοι αλιείς ή επίδοξοι τρομοκράτες κρύβονται πίσω από την ποσότητα εκρηκτικών και πυρομαχικών που ανακαλύφθηκε τυχαία... «αδέσποτη» από έναν ψαρά που περνούσε συμπτωματικά κοντά στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα στην περιοχή της Κοκκινιάς Γρεβενών.

Ο ψαράς παραξενεύτηκε από το βαρέλι που έδειχνε παρατημένο και πλησίασε να δει αν υπήρχε κάτι στο εσωτερικό του. Μόλις διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχαν σφαίρες και εκρηκτικά, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας Γρεβενών οι οποίοι έσπευσαν αμέσως στην περιοχή. Μέσα στο βαρέλι, βρήκαν δέκα πυροκροτητές, 20 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, δύο κουλούρες βραδύκαυστου φυτιλιού και μια κουλούρα ηλεκτρικού καλωδίου.

Οι πυροκροτητές και τα φυσίγγια ήταν οξειδωμένα και πλήρως διαβρωμένα, πράγμα που δείχνει ότι βρίσκονταν πολύ καιρό έκθετα στην υγρασία. Το ερώτημα που απασχολεί τους αστυνομικούς είναι αν αυτός που τα είχε στην κατοχή του τα ξεφορτώθηκε όταν διαπίστωσε ότι είχαν καταστεί άχρηστα, ή επρόκειτο να χρησιμοποιήσει τα εκρηκτικά σε παράνομο ψάρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...