Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Πλούσιο το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δ. Σοφάδων

Με ένταση και ρυθμό συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις κι αυτή την εβδομάδα στην πόλη των Σοφάδων στα πλαίσια της διοργάνωσης του φετινού Καρναβαλιού.

Οι δοκιμασίες του Κρυμμένου Θησαυρού ολοκληρώνονται την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου τόσο στην έδρα του Δήμου, όσο και στις άλλες δημοτικές ενότητες με πρωτότυπα παιχνίδια , ενώ το Σάββατο 1 Μαρτίου ένα πλούσιο πρόγραμμα περιμένει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης στην Κεντρική Πλατεία Σοφάδων. Ολόκληρη η πόλη θα διασκεδάσει σε μια βραδιά παράδοσης με χορούς και δρώμενα από συγκροτήματα απ' όλη την Ελλάδα και τη συνοδεία της ορχήστρας των Φώτη Γαρουφαλλιά και Γιάννη Κατσή.

Δε θα μπορούσε άλλωστε να λείπει φέτος το καθιερωμένο μπλουγούρι, το πρόβειο κρέας και το άφθονο κρασί που ο Δήμος για άλλη μία χρονιά ετοιμάζει για τους δημότες του.

Παράλληλα στα 'άρματα μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές ενώ μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές είναι έτοιμοι για το μεγάλο ξεφάντωμα στην Παρέλαση της Αποκριάς την Κυριακή 2 Μαρτίου. Αμέσως μετά θ' ακολουθήσει το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου και πάρτυ με τη μουσική του Σέμυ Πετράκη.

Οι εκδηλώσεις για τις επόμενες ημέρες διαμορφώνονται ώς εξής :

 Τετάρτη 26/2 , Πολυχώρος Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων, ώρα 6:00 μμ : Η ιστορία και η κατασκευή της μάσκας από την εμψυχώτρια θεάτρου Σύλβια Σινάνη. Στο τέλος της βραδιάς θ' αποδοθούν βραβεία στους καλύτερους κατασκευαστής.

 Πέμπτη 27/2, Καφέ Κάρμα, ώρα 9:00 : Πάρτι μεταμφιεσμένων για ενήλικες από το Σύλλογο Γυναικών Σοφάδων και το Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων

 Παρασκευή 28/2, Αίθ. Αναπτυξιακής Λεοντάρι , ώρα 9:00 π.μ : Διαγωνισμοί & πρωτότυπα παιχνίδια για όλους τους μαθητές, face painting, πάρτυ και βράβευση νικητών

 Παρασκευή 28/2, Χώρος Δημοτικού Σχολείου Ανάβρας, ώρα 10:00 πμ : Οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται στο χορό, τη γιαουρτοφαγία, τη χάσκα με λουκούμι και σ το πρωτότυπο παιχνίδι " Μαζεύω πατάτες"

 Σάββατο 1/3, Κεντρική Πλατεία Σοφάδων ώρα 7:30 .μμ : Γλέντι με με μπλουγούρι, πρόβειο κρέας και άφθονο κρασί με τη συνοδεία ορχήστρας και πολλά μουσικοχορευτικά σύνολα.

 Κυριακή 2/3, ώρα 5:30 μμ

Μεγάλη Παρέλαση της Αποκριάς με συμμετοχή αρμάτων και πλήθος καρναβαλιστών, κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στην Κεντρική Πλατεία και πάρτυ με τη μουσική του Σέμη Πετράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...