Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ελασσόνα: Έβγαζε χαρτζιλίκι από το παγκάρι του ναού!

Ο 15χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον έπιασαν στα πράσα να παραβιάζει το παγκάρι της εκκλησίας και να αρπάζει από μέσα μικρό χρηματικό ποσό

Εύκολο τρόπο να βγάζει το χαρτζιλίκι του είχε βρει ένας ανήλικος αλλοδαπός στην Ελασσόνα, τρυπώνοντας σε μια από τις εκκλησίες της κωμόπολης και παραβιάζοντας το παγκάρι! Με τη σύλληψή του εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές στον ίδιο ναό.

Ο 15χρονος Αλβανός συνελήφθη μέρα- μεσημέρι από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον έπιασαν στα πράσα να παραβιάζει το παγκάρι της εκκλησίας και να αρπάζει από μέσα μικρό χρηματικό ποσό. Κατά την προανάκριση, ομολόγησε ότι και πριν από τέσσερις ημέρες είχε διαρρήξει το ίδιο παγκάρι πάλι με πενιχρή λεία. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και εκεί βρήκε τους γονείς του που συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στις φυλακές Αυλώνα κρατείται ήδη για άλλα αδικήματα ο δράστης της κλοπής 260 ευρώ και χρυσαφικών αξίας 10.000 ευρώ από το σπίτι μιας γυναίκας στο Αίγιο, που είχε γίνει στις 17 Απριλίου του 2013 την ώρα που η 69χρονη ιδιοκτήτρια σκάλιζε ανυποψίαστη την αυλή της! Πρόκειται για έναν 20χρονο τσιγγάνο, σε βάρος του οποίου οι άνδρες της Ασφαλείας Αιγίου σχημάτισαν νέα δικογραφία για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...