Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Μαγνησία: Αναγνωρίστηκε ένας από τους ληστές ηλικιωμένου

Πρόκειται για έναν 24χρονο Αλβανό που, μαζί με συνεργό του, διέρρηξαν τον Αύγουστο του 2013 το σπίτι 86χρονου και αφού τον χτύπησαν, τον έδεσαν και έφυγαν παίρνοντας το ρολόι και το κινητό του

Ένας από τους δυο κακοποιούς που έκαναν έναν ηλικιωμένο να ζήσει εφιαλτικές στιγμές μέσα στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας πριν από επτά μήνες, αναγνωρίστηκε και αναζητείται για να συλληφθεί.

Πρόκειται για έναν 24χρονο Αλβανό που, μαζί με έναν αγνώστων μέχρις στιγμής στοιχείων συνεργό του, διέρρηξαν στις 16 Αυγούστου του 2013 το σπίτι του 86χρονου ενώ κοιμόταν και άρχισαν να τον χτυπούν για να μη βάλει τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Αμέσως μετά, τον ακινητοποίησαν δένοντάς τον χειροπόδαρα με ένα σεντόνι.

Οι κακοποιοί ερεύνησαν ανενόχλητοι όλο το σπίτι, αλλά δεν βρήκαν χρήματα. Έτσι, άρπαξαν ένα κινητό και το ρολόι του θύματος και εξαφανίστηκαν αφήνοντας τον γεράκο δεμένο. Σε βάρος του 24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...