Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Λάρισα: Ξεκινά και φέτος το Run Greece – ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με ρεκόρ συμμετοχών!


Μετά τη μεγάλη επιτυχία, που σημείωσε πέρσι το αθλητικό γεγονός του Run Greece και το ρεκόρ συμμετοχών στη Λάρισα, η διοργάνωση ξεκινά φέτος από την Θεσσαλία, με στόχο τη συμμετοχή όλων σε μια μαζική γιορτή του αθλητισμού. 


Η πρωτότυπη αυτή διοργάνωση διεξάγεται σε συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, της WIND, της Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, της Ελληνικής Αστυνομίας, εθελοντικών ομάδων και πολλών φορέων. 


Οι αγώνες είναι ανοιχτοί για το κοινό, είναι 5 χλμ., 10 χλμ., 1 χλμ. παίδων και θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Μαρτίου στο κέντρο της πόλης της Λάρισας. Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι διοργανωτές έδωσαν το στίγμα των αγώνων και απεύθυναν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στους αγώνες, οι οποίοι έχουν παράλληλα και κοινωνικό χαρακτήρα.

Οι συμμετέχοντες συμπλήρωσαν τις δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες με πρώτο τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και την αντιδήμαρχο κα. Κοτάκου και εξέφρασαν την πεποίθησή τους, ότι οι αγώνες στη Λάρισα θα σημειώσουν και πάλι ρεκόρ συμμετοχών.

Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5 & 10χλμ αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE
-Λάρισα μπορούν να γίνουν μέχρι τις 23 Μαρτίου είτε μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης στα παρακάτω σημεία:

- Περιφέρεια Θεσσαλίας (ισόγειο), Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου: Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00

- Γραφεία Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2 (3ος όροφος): Δευτέρα – Παρασκευή, 09.00-14.00 & 18.00-20.00

Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 19 Μαρτίου 2014 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους τυπωμένο επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν).

Πηγή: Ταχυδρόμος Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...