Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τύρναβος: Ζευγάρι διαρρηκτών έκλεβε καταστήματα καταστρέφοντας τις βιτρίνες τους

Διαρρήξεις με θόρυβο έκανε ζευγάρι στον Τύρναβο αφού έμπαινε μέσα σε καταστήματα με εξαιρετικά θορυβώδη τρόπο σπάζοντας τις βιτρίνες και αδιαφορώντας για τις φθορές που προκαλούσε αλλά και για τον...θόρυβο


Ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων διαρρηκτών - ένας 28χρονος και μια 27χρονη- είναι οι δράστες τεσσάρων διαρρήξεων σε ισάριθμα καταστήματα στα οποία εισέβαλαν τα ξημερώματα του Σαββάτου,της Κυριακής και της Δευτέρας,με εξαιρετικά θορυβώδη τρόπο.


Συγκεκριμένα οι δράστες έμπαιναν στα καταστήματα σπάζοντας τις βιτρίνες και αδιαφορώντας όχι μόνο για τις ζημιές που προκαλούσαν αλλά και για τον θόρυβο και για τα αποτυπώματα που άφηναν. Η λεία των δραστών και από τα τέσσερα καταστήματα ήταν ένας φορητός υπολογιστής,μία ταμειακή μηχανή και 130 ευρώ. Όμως τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα τους πρόδωσαν και οδήγησαν στην σύλληψή τους.

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τους συνέλαβαν λίγο μετά την τελευταία εισβολή τους σε κατάστημα της περιοχής και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, πάνω στην 27χρονη βρέθηκαν 60 ευρώ από τα 130 ευρώ που είχε αφαιρέσει το ζευγάρι.

Οι δράστες μετά την σύλληψή τους παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Στο μεταξύ η Ασφάλεια Πολυγύρου εξιχνίασε κλοπή που είχε γίνει  στην Νέα Φώκαια Χαλκιδικής σε κατοικία 44χρονης τον Νοέμβριο του 2013. Συνελήφθη 32χρονος που είχε αφαιρέσει 150 ευρώ και κοσμήματα και στη συνέχεια είχε τραπεί σε φυγή με το αυτοκίνητό του.

Μετά την σύλληψή του 32χρονου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...