Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Νέα Ιωνία Βόλου: Έκλεψαν τα… καθίσματα από υπαίθριο θέατρο!

Άγνωστοι ξήλωσαν 100 από τα πλαστικά καθίσματα του θεάτρου και έγιναν «καπνός»


Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η θρασύτατη όσο και περίεργη κλοπή που έγινε στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας στο Βόλο, στο χρονικό διάστημα από τις 3 Μαρτίου έως το πρωί της περασμένης Παρασκευής.


Χωρίς να πάρει κάποιος είδηση, οι άγνωστοι δράστες «ξήλωσαν» ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 100 από τα πλαστικά καθίσματα του θεάτρου και έγιναν καπνός, προφανώς με μεγάλο όχημα στο οποίο φόρτωσαν τη λεία τους! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση προσανατολίζονται προς την κατεύθυνση «κυνηγών» μετάλλων, αφού οι δράστες άρπαξαν και δυο μεταλλικές σχάρες όμβριων υδάτων!

Ληστεία σε βενζινάδικο

«Ποντικοί» χτύπησαν και στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, όπου έκαναν διάρρηξη στο πρατήριο υγρών καυσίμων και βουλκανιζατέρ ενός 45χρονου. Οι δράστες διέρρηξαν την ταμειακή μηχανή και άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν μέσα, ενώ «ρούφηξαν» και ποσότητα πετρελαίου από τις δεξαμενές! Δεν αρκέστηκαν σε αυτά, όμως, καθώς τρύπωσαν και στο συστεγαζόμενο βουλκανιζατέρ και έκλεψαν δέκα λάστιχα αυτοκινήτων και δύο αερόκλειδα!

Διάρρηξη στη Λάρισα

Αλλά και στη Λάρισα, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το σπίτι ενός 49χρονου και άρπαξαν από τα συρτάρια διάφορα χρυσαφικά άγνωστης αξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...