Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

"Η τύχη γύρισε την πλάτη" στους ιδιοκτήτες πρακτορείων ΠΡΟΠΟ του Βόλου

Η τύχη, όπως αποδεικνύεται, σίγουρα δεν είναι με το μέρος των ιδιοκτητών πρακτορείων ΠΡΟΠΟ του Βόλου. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αρκετοί ιδιοκτήτες πρακτορείων... ΠΡΟΠΟ στο e-Volos.gr ο μύθος πως σε δύσκολους καιρούς οι άνθρωποι κυνηγούν την τύχη τους, καταρρίπτεται θεαματικά, οδηγώντας μας στο συμπέρασμα πως πρόκειται για έναν ακόμα από τους πολλούς αστικούς μύθους που μας περικλείουν.

Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων ΠΡΟΠΟ στον Βόλο, συμφώνησαν, πως η μείωση στους τζίρους τους, φτάνει το 50%, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις πρακτορείων φτάνει και το 60%.

Μάλιστα αρκετοί σημείωσαν πως ενώ οι πελάτες σε ορισμένες περιπτώσεις πρακτορείων αυξάνονται, οι τζίροι μειώνονται, ενώ εντύπωση προκαλεί πως από τη μέρα που ξέσπασε η κρίση έχει αυξηθεί ο αριθμός των γυναικών που δοκιμάζουν την τύχη τους κατά κύριο λόγο στο «Κίνο» στο «Τζόκερ» και το «Λόττο».

Το μεγαλύτερο πλήγμα το δέχτηκε το «Κίνο», παιχνίδι στο οποίο καταγράφεται η μεγαλύτερη μείωση, όχι στην επιλογή, αλλά στους τζίρους, δεν έχει δηλαδή μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων που δοκιμάζουν την τύχη τους σε αυτό το παιχνίδι, αλλά τα ποσά που «τζογάρουν».

Η μείωση αυτή, όπως σημείωσαν στο e-Volos.gr, οι ιδιοκτήτες πρακτορείων ΠΡΟΠΟ στον Βόλο, οφείλεται στο γεγονός, πως παραδοσιακά το «Κίνο», ήταν και είναι ένα παιχνίδι που επιλεγόταν από μισθωτούς και συνταξιούχους, από ανθρώπους με χαμηλό έως και καλό μηνιαίο εισόδημα, από τους ανθρώπους δηλαδή που σήμερα το μηνιαίο τους εισόδημα έχει πληγεί πολύ περισσότερο από τον κάθε άλλον Έλληνα πολίτη.

Αυξημένη επίσης είναι και η μείωση που καταγράφεται στο παιχνίδι «Πάμε στοίχημα» -ένα παιχνίδι το οποίο αγαπούν ιδιαίτερα οι Αλβανοί μετανάστες αλλά και όχι μόνο αυτοί - γεγονός που οφείλεται, σύμφωνα πάντα με τους ιδιοκτήτες πρακτορείων ΠΡΟΠΟ, στο ότι πολλοί μετανάστες και κυρίως Αλβανοί, έχουν εγκαταλείψει την Ελλάδα ή έχουν μειώσει, όσοι παραμένουν ακόμα στη χώρα μας, τα έξοδα τους στα απολύτως απαραίτητα.

Εντύπωση επίσης προκαλεί η σημείωση σχεδόν όλων τον ιδιοκτητών πρακτορείων ΠΡΟΠΟ του Βόλου που επισήμαναν πως: «Τα μαγαζιά μας, έχουν γίνει κάλπη. Εμείς έχουμε τα πιο έγκυρα γκάλοπ. Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν έχω πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ή καφετέρια»

Πλέον πάρα πολλοί Βολιώτες, επισκέπτονται τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ για να πιουν καφέ, να δουν τα αποτελέσματα και κυρίως για να συζητήσουν.

Ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στον Βόλο, τόνισε πως: « Έρχονται πελάτες που παίζουν 0,50 ευρώ, στη καλύτερη περίπτωση 1 ευρώ και κάθονται μετά στα τραπεζάκια και συζητάνε επί ώρες για τους πολιτικούς και τις εκλογές, άλλοι έρχονται μόνο και μόνο για να διαβάσουν την εφημερίδα τους. Είχα φανατικούς πελάτες που έπαιζαν εβδομαδιαία τεράστια ποσά και πλέον κοντεύω να ξεχάσω το σχήμα του προσώπου τους».

Τέλος, όπως τονίστηκε, τα μεγάλα ποσά στο τζόγο, αποτελούν πια όνειρο θερινής νυκτός για όλους τους ιδιοκτήτες πρακτορείων ΠΡΟΠΟ στον Βόλο, καθώς όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά: «Το χρώμα του χάρτινου χρήματος κοντεύουμε να το ξεχάσουμε, αντιθέτως από τον ήχο των κερμάτων πια, αναγνωρίζουμε αν πρόκειται για 0,50 ευρώ για 1 ευρώ ή για 2 ευρώ.»
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...