Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Φεστιβάλ Πηνειού 2012

Οι Ποδηλάτες Λάρισας συμμετέχουμε στο Φεστιβάλ Πηνειού 2012, το οποίο θα διεξαχθεί από 10 μέχρι και 17 Ιουνίου στην κοίτη του ποταμού, δίπλα στο πάρκο Αλκαζάρ.
Μάλιστα θα έχουμε και πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς αυτή τη χρονιά το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στο ποδήλατο. Οι Ποδηλάτες Λάρισας θα είμαστε εκεί, με δικό μας περίπτερο (κάτω από το κηποθέατρο και απέναντι από την πεζογέφυρα Πηνειού) και μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις θα προβάλλουμε το ποδήλατο ως μέσο ψυχαγωγίας, μετακίνησης και τρόπου ζωής.

Αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο περίπτερό μας θα ανακοινώνεται από εδώ και στα ΜΜΕ ενώ οι εκδηλώσεις και δράσεις που θα οργανώσουμε είτε μόνοι μας είτε σε συνεργασία με άλλους φορείς και αποτελούν μέρος του επισήμου προγράμματος είναι:

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ

7μ.μ. - Ο Δήμος Λαρισαίων, οι Ποδηλάτες Λάρισας, ο Ποδηλατικός Α.Σ. Πηνειός, η Ακαδημία Ποδηλάτου του ΑΟΔΛ, και ο Ερυθρός Σταυρός -Παράρτημα Λάρισας διοργανώνουν τον γύρο της πόλης με ποδήλατα, με αφετηρία την κοίτη του Πηνειού Ποταμού.

ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ

6 μ.μ. - «Κυνήγι Θησαυρού» με ποδήλατα για παιδιά έως 15 ετών και συμμετοχή πλήθους φορέων του φεστιβάλ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

6 μ.μ. - Ποδηλατικός Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης για ποδήλατα βουνού σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας.

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΛΙΜΑΝΑΚΙ

10 μ.μ. - Η καθιερωμένη Νυχτερινή Ποδηλατοβόλτα, αυτή την Πέμπτη θα έχει ως σημείο εκκίνησης το Λιμανάκι στο ποτάμι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΛΙΜΑΝΑΚΙ

7.30 μ.μ. Αγώνες ταχύτητας ανάβασης ποδηλάτου στον Άγιο Αχίλλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...