Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Τους έπιασαν την ώρα που πότιζαν δενδρύλλια κάνναβης στον Παλαμά Καρδίτσας

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 33 ετών ...αντίστοιχα, για κατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας.

Ειδικότερα, κατόπιν επισταμένων ερευνών του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας κατά το τελευταίο πενθήμερο, εντοπίστηκε φυτεία με δεκαεννέα καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,16 έως 0,47 μέτρα εντός ειδικά διαμορφωμένου χώρου παραποτάμιας έκτασης με πυκνή βλάστηση στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας η οποία, ενσυνεχεία, τέθηκε υπό συνεχή φύλαξη.

Απογευματινές ώρες χθες, οι δύο ημεδαποί συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από τους ενεδρεύοντες αστυνομικούς κατά το χρόνο που εισήλθαν εντός της φυτείας «καβάντζα» και προέβαιναν σε καλλιεργητικές πράξεις ( πότισμα δενδρυλλίων κάνναβης ).

Όπως προέκυψε στη συνέχεια των αστυνομικών ερευνών, ο 36χρονος καλλιεργούσε επιπλέον 38 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,11 έως 1 μέτροπερίπου σε χώρο που εξασφάλιζε πλήρως το αθέατο αυτής (όπισθεν αποθήκης οικίας του) στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας Τρικάλων, ενώ εντός της οικίας του βρέθηκαν αποξηραμένα φύλλα και κλαδιά κάνναβης βάρους 13,3 γραμμαρίων τα οποία και κατασχέθηκαν.

Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 57 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,11 έως 1 μέτρο περίπου καθώς και σύνεργα ποτίσματος καιδίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες για μετάβαση στοχώρο της φυτείας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καρδίτσας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...