Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ιωάννα Κομματά: To κορίτσι από την Καρδίτσα που αφοπλίζει κάθε απόγευμα τους φαν της εκπομπής «Φώτης & Μαρία live»

Με το αυθεντικό χιούμορ και τη μεσογειακή ομορφιά της έχει καταφέρει να θεωρείται το αγαπημένο παιδί της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Ο λόγος για τη γλυκιά Ιωάννα Κομματά, το μελαχρινό κορίτσι από την Καρδίτσα που αφοπλίζει κάθε απόγευμα τους φαν της εκπομπής «Φώτης & Μαρία live» με τις ατάκες και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της.

Το βιογραφικό της είναι πλούσιο με συνεργασίες που θα ζήλευαν πολλοί νέοι τηλεοπτικοί συνάδελφοι, αφού ξεχωρίζουν ονόματα όπως ο Κώστας Χαρδαβέλλας, η Ελένη Μενεγάκη, η Ρούλα Κορομηλά, η Μαρία Σταματέρη κ.ά.

«Αισθάνομαι υπερήφανη για τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου. Ευχαριστώ όλα αυτά τα λαμπερά ονόματα που στο διάβα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας μου μού στάθηκαν και μου έμαθαν πολλά επαγγελματικά μυστικά» αναφέρει στην «Espresso της Κυριακής» η Ιωάννα Κομματά, η οποία φωτογραφήθηκε στο αγαπημένο της στέκι στο Γκάζι, το «Shamone», ιδιοκτησίας Φώτη Σεργουλόπουλου.

«Αγαπώ τη δουλειά μου και ειδικά γι’ αυτήν την περίοδο θα πω ότι αισθάνομαι ευλογημένη που μπορώ και την έχω. Είμαι μέλος μιας δυνατής ομάδας που με μεράκι και αγάπη δημιούργησαν η Μαρία και ο Φώτης. Αισθάνομαι σιγουριά κοντά τους, γιατί και οι δύο έχουν πετύχει πολλά από την ημέρα που ξεκίνησαν».


ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΤΟ
Η σχέση της Ιωάννας Κομματά με τους δύο παρουσιαστές είναι άψογη, όπως μας εκμυστηρεύεται, και αυτό είναι κάτι που φαίνεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής, στην οποία μεταξύ άλλων παρουσιάζει τη στήλη με τον τίτλο «Φτιάξε καφέ» με όλα τα φρέσκα νέα από την ελληνική showbiz.

«Ολοι μαζί είμαστε μια παρέα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Είναι σημαντικό στις μέρες μας να ξυπνάς και να χαίρεσαι που πηγαίνεις στη δουλειά σου. Ετσι κι εμείς χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Από την ώρα της προετοιμασίας στο μακιγιάζ και στο κομμωτήριο του STAR ξεκινάει για εμάς το πάρτι και ολοκληρώνεται με τους τίτλους τέλους της εκπομπής. Τις περισσότερες φορές συνεχίζεται μάλιστα και μετά, που συναντιόμαστε στο μαγαζί του Φώτη».

Σημαντική είναι η σχέση που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία δύο χρόνια της συνεργασίας της Ιωάννας με τους δύο παρουσιαστές: «Τους αγαπώ και τους δύο με διαφορετικό τρόπο. Με τη Μαρία τώρα πια μοιράζομαι πολλά πράγματα που με απασχολούν. Συζητάμε για θέματα που αφορούν τις γυναίκες και μπορεί να σχετίζονται με τα προσωπικά μας, μέχρι τη μόδα και το τι γίνεται στην κοσμική Αθήνα. Στη Μαρία λατρεύω αυτήν την αυστηρότητα που βγάζει πάνω στη δουλειά. Οταν δουλεύεις μαζί της, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Αυτό όμως που κρατώ από το πετυχημένο δίδυμο είναι η λογική να δουλεύεις πάντα για το καλύτερο. Αυτό είναι κάτι που με πωρώνει και μου δίνει αντοχή, ώστε να συνεχίσω να εργάζομαι στον σκληρό και ταυτόχρονα γλυκό κόσμο της τηλεόρασης. Με τον Φώτη έχω μια σχέση αγάπης, τον θαυμάζω γι’ αυτό που είναι. Σημασία όμως για μένα έχει ότι και οι δύο με έχουν αγκαλιάσει με ξεχωριστό τρόπο και τους ευχαριστώ». 

Δίπλα σε μεγάλους δασκάλους
Η επαγγελματική πορεία της Ιωάννας Κομματά στο STAR ξεκινά το 2004 και μέσα από τη συνεργασία της με τη Ρούλα Κορομηλά: «Ηταν σαν να εκπληρώθηκε ένα μεγάλο όνειρό μου το γεγονός ότι βρέθηκα δίπλα σε ένα σημαντικό κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης. Η Ρούλα υπήρξε μεγάλη δασκάλα για μένα. Εμαθα πολλά πράγματα κοντά της. Αγαπά πολύ τους νέους ανθρώπους, τους βοηθά, τους συμβουλεύει και τους έχει δίπλα της. Μετά, συνεργάστηκα με τη Μαρία Σταματέρη. Ο,τι και να πω για τη Μαρία είναι λίγο. Εξαιρετικός άνθρωπος, σωστός επαγγελματίας, γενναιόδωρη, μα πάνω απ’ όλα, μια καλή φίλη».

Στον χώρο της δημοσιογραφίας η δυναμική Ιωάννα μπαίνει το 1998 και αρχικά εργάζεται στον Τύπο: «Ξεκίνησα σε ένα μουσικό περιοδικό, ενώ λίγα χρόνια αργότερα εργάστηκα για ένθετα μεγάλης εφημερίδας. Εκεί γνώρισα τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος με πρότεινε στον Κώστα Χαρδαβέλλα για την εκπομπή του “Ανθρωποι.gr” στη ΝΕΤ.

Αμέσως μετά, συνεργάστηκα με την Ελένη Μενεγάκη και έζησα δύο υπέροχες χρονιές κοντά της. Η Ελένη τότε ήταν έγκυος στον γιο της, τον Αγγελο, και πραγματικά θα τη θυμάμαι πάντα με χαρά. Εκανα αποστολές και έμαθα πολλά δίπλα της» καταλήγει η Ιωάννα Κομματά, η οποία αυτήν την περίοδο καλλιεργεί το συγγραφικό ταλέντο της μέσα από κείμενα που γράφει για το site της Μαρίας Μπακοδήμου, το marymary.gr.


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ Φωτ.: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΕΪΘΦΟΥΛ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...