Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Εκ νέου απόπειρα αυτοκτονίας 38χρονης στα Τρίκαλα

Εκ νέου απόπειρα από 38χρονη να θέσει τέλος στην ζωή της, καταγράφηκε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η 38χρονη, όπως αποκάλυψε το trikalanews.gr είχε επιχειρήσει να θέσει τέλος στην ζωή της χθες το βράδυ, λαμβάνοντας μεγάλη ποσότητα φαρμάκων και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί, κατάφεραν να της σώσουν την ζωή.

Όμως, σήμερα το μεσημέρι, η 38χρονη επιχείρησε να πέσει στο κενό από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του Νοσοκομείου, εκεί όπου στεγάζεται η Β΄ Παθολογική Κλινική όπου και νοσηλευότανε για την δηλητηρίαση που είχε υποστεί από την υπερβολική κατανάλωση των χαπιών.

Η νέα απόπειρα αυτοκτονίας της 38χρονης, προκάλεσε συναγερμό στο Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, ενώ ειδοποιήθηκε και έσπευσαν στο σημείο άνδρες της Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Η 38χρονη μητέρα 2 ανήλικων παιδιών, τελικά, πείστηκε να επιστρέψει στον θάλαμο όπου νοσηλεύεται πλέον αλλά με την διακριτική επιτήρηση Αστυνομικών, ενώ αύριο αναμένεται να αποφασισθεί από τους θεράποντες ιατρούς αν θα παραταθεί η νοσηλεία της στο Νοσοκομείο ή σε άλλο νοσηλευτικό Ίδρυμα ή θα πάρει εξιτήριο.

Για ακόμη μια φορά, αναδεικνύεται και με το περιστατικό αυτό, η απουσία Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων, αν και προβλέπεται στο Οργανόγραμμα του μεγαλύτερου Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Νομού Τρικάλων.

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...