Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Βόλος: Συμμετοχή σε διεθνή τουριστική έκθεση

Στη Διεθνή τουριστική έκθεση, Holiday & SPA EXPO, που θα διεξαχθεί από σήμερα έως μεθαύριο στη Σόφια, θα δώσει το παρών το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Τουρισμού (ECTN), την προεδρία του οποίου έχει η Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου, κ. Κωνσταντίνος Χαλέβας, βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, με σκοπό την διάδοση του ECTN, καθώς το HolidayandSpaExpo είναι ένα από τα πιο γνωστά γεγονότα στον τομέα του Τουρισμού.

Η έκθεση έχει στόχο την προβολή μίας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων από διάφορες εταιρίες, που είναι άμεσα συνυφασμένες με τον τουρισμό, όπως αυτός εκφράζεται μέσα από τις παροχές της εκάστοτε περιοχής που παίρνει μέρος.

Επιπλέον, το HolidayandSpaExpo, πραγματεύεται καινοτόμες τεχνικές και ιδέες, οι οποίες σχετίζονται με τον Τουρισμό. Εκτός αυτού, θα υπάρξει διασταύρωση των ιδεών μεταξύ των επισκεπτών και των εκθετών με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση των επιχειρηματικών σχέσεων και συναλλαγών.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν επίσης διάσκεψη στρογγυλής τραπέζης και συναντήσεις ώστε να ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις πολιτικές και τους κανονισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...