Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Έπεσαν σοβάδες σε μαθητή στα Τρίκαλα

Ο πατέρας διέκοψε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας

Εισβολή αγανακτισμένου πατέρα, υπήρξε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Φαρκαδόνας και αυστηρή προειδοποίηση ότι ο κόσμος θα πάρει τα …παλούκια.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr σε κάποια στιγμή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Φαρκαδόνας εισέβαλε με …άγριες διαθέσεις πατέρας μαθητή της Γ΄ Τάξης του Γενικού Γυμνασίου Φαρκαδόνας όπου, όπως κατήγγειλε, έπεσε σοβάς πάνω στον γιο του μέσα στο σχολείο.

Εκείνη την ώρα συζητιόνταν μέσα στον γενικό …χαμό της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, θέμα προ ημερήσιας διάταξης που αφορούσε προσλήψεις στην Υπηρεσία Καθαριότητας 4 οδηγών και 8 συνοδών απορριμματοφόρων όπου τελικά έγινε ψηφοφορία για το εάν έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα το θέμα και τελικά καταψηφίστηκε το να συζητηθεί στην ουσία του το θέμα.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Καιμάς, προέβη σε μία πρωτοφανή ενέργεια αφού ζήτησε να μην γραφτεί στα πρακτικά …τίποτε από την συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος και να το αναβάλλουν το θέμα για το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο…

Ο πατέρας του μικρού παιδιού δεν άντεξε με τα όσα έβλεπε και άκουγε και διέκοψε την συνεδρίαση. «Δεν είναι δυνατόν να πέφτουν σοβάδες στα παιδιά μέσα σε σχολικές μονάδες και να γλιτώνουν από θαύμα και εσείς να παίζεται εδώ μέσα» ανέφερε μεταξύ άλλων με αγανάκτηση και επίσης ότι το ρεύμα του σχολείου το πληρώνουν από τα έσοδα του κυλικείου.

Ο αγανακτισμένος δημότης, έδωσε προθεσμία 15 μερών στο Δημοτικό Συμβούλιο να επιλύσει το πρόβλημα με την ασφάλεια των μαθητών, απειλώντας ότι αν δεν λυθεί, οι «κάτοικοι θα πάρουν τα παλούκια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...